Regionssommerlejr

Tak for en super fed sommerlejr
180 pigespejdere fra hele regionen indtog Spejderskolen Korinth efterskole i uge 28.
Søndag ankom alle til pladsen og teltene sprang op. Om aftenen var der lejrbål for hele lejren og bålhytten var proppet til bristepunktet.
Mandagen stod på lejropbygning og en tur med veterantoget til Faaborg. Om aften var der løb for spirer og smutter rundt i Korinth, hvor spejderne bl.a. var på besøg i den gamle skole og lærte forskellige ta-fat lege.
Så blev det tirsdag som var ”naturen lige nu”. Der var liv på hele pladsen. Den stod på lotion, sæbe og ostelavning, wellness og fitness for troppen. For spirer og smutter var der kriblekrable løb, stenmaling og knagerække fremstilling. Og om aftenen var aftensmaden var en fælles indsats. Den stod på 14 retter, så der var en masse at holde styr på. Efter den store buffet gik turen mod Brahetrolleborg kirke, hvor vi var til den fantastiske gudstjeneste om at vi alle er lys. Herfra tog troppen afsted på flygtningeløb rundt i Korinth og spirer/smutter tog hjem i seng.
Onsdag fik vi besøg af Dansk Folkehjælp som stod for en masse førstehjælp, hvor alle var med og hyggede sig. Sidst på eftermiddagen begyndte pladsen at syde af flere mennesker, da forældrene kom for at hente deres spirer og smutter. Da der senere var faldet ro på igen, fik troppene et trangiakursus, hvor de lærte…..
Torsdag var det tid til hike og voksendag. Troppene blev sendt afsted på hike og alle tilbageværende voksne kørte ud til Arreskov sø og gik en tur. Derefter tog lederne ud til Højrupgaard og spiste frokost. Derefter stod den på en ridetur for dem der ville og fiskeri til resten. Efter et par hyggelige timer tog lederne tilbage til skolen og fik tilberedt lækker gourmet mad.
Fredag stod på afslapning efter hiken og start med nedrivning af lejren. Om aftenen var der hyggelejrbål.
Så blev det sidste dag på lejren. Det sidste blev taget ned og pakket sammen. Kl. 11 var der tomt på skolen igen.

Vi glæder os til at se hinanden, til næste regionsarrangement!

Dette indlæg blev udgivet i Forside. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>