Sejldøgn

I maj mødtes regionens trop- og seniorspejdere til et døgn på og i bølgen blå, på Houens Odde Spejdercenter, der ligger ud til Kolding Fjord.
Lørdag morgen blev lejrpladsen sat op på en time, hvorefter pigerne – og deres ledere – ivrigt mødtes for at få instruktioner om programmet, de forskellige båd typer og sikkerhed til søs. Og alle deltagere fik en virkelig flot hættetrøje med sejldøgnets logo på. Hurtigt efter var de første kajakker, kanoer, meginjoller og krabbefiskestænger på vej ud på bådebroen, sammen med de grønne piger i orange veste.
Efter en hyggelig frokost i gården fortsatte de seje piger ufortrødent med at sejle rundt og lege, synge og plaske med vand – også selvom der også kom vand oppefra.
Om aftenen lavede vi alle mad sammen, spiste i gården og holdte lejrbål i ly for regnen i et kæmpe tippi-telt.
Søndag formiddag fortsatte pigerne og fik mulighed for at afprøve de bådtyper de endnu ikke havde prøvet kræfter med – nogle af pigerne fik også en dejlig, kold dukkert.
Derefter pakkede vi lejr sammen, spiste frokost og tog hjem – godt trætte efter et intenst døgn.

Dette indlæg blev udgivet i Forside. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>