Åbent regionsledelsesmøde + generalforsamling i Distrikt Fyn 5.marts ’17

Kære alle 16+ i Region Lillebælt. I inviteres hermed til årets første åbne regionsledelsesmøde søndag d. 5. marts 2017.  Som en del af mødet afholdes også generalforsamling i Distrikt Fyn. Deltagelse i mødet er gratis, men tilmelding kræves. Download indbydelse og dagsorden her:

Distrikt Fyn indkaldelse genforsamling 2017 Indbydelse åbent regionsledelsesmøde 050317

Dette indlæg blev udgivet i Forside. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>